HiAlgoBoost Show full post »
QuiteReluctant
 
GreenDevil wrote:
I think the priority should be fixing the HUD for the popular games!


Good point! [smile]
Quote
narwall14
Quick question are you guys going to charge for SWITCH DX11?
Quote
QuiteReluctant
narwall14 wrote:
Quick question are you guys going to charge for SWITCH DX11?

Oh, thanks for giving us an idea! [wink]

As a matter of fact, this is the first time we are thinking about it. Well, we probably will have some free and for-pay versions, but for sure the pay will be affordable.
Quote
Gh0stBro
I've got flickering issues with Borderlands 1,looks like i am going to use 0.51 version
Quote
Musou-Enrai
I updated this thread.
Quote
QuiteReluctant
Musou-Enrai wrote:
I updated this thread.

Hey, excellent post, very useful. Will be working on it. To you questions:

- Our (or any) FPS counter does not consume noticeable resources; you are right.
- About printing screen - actually, we have similar function in debugging mode. It should be easy to make it publicly accessible. Thanks!
Quote
Musou-Enrai

Always a pleasure. [smile]

 As for SFxT, I think that the speed is actually fine. And even if there really is a difference compared to Switch v.0.5.1, it must be insignificant. So, it's OK.
 Until the next update and good luck! [thumb]

Quote
HiAlgoBoost
"Wolf among us" - works on my 64bit machine (win7). If it doesn't work for you - lets debug. Try running Switch in administrator mode. Check the log file for error messages...
Quote
HiAlgoBoost
Try this pre-release version:

Now working:
TombRaider 2013
AvP
DayZ
 
 
http://www.hialgo.com/downloads/SWITCH/TEST_VERSIONS/SWITCH_TEST_VER_SEP_08_inj2658_rev2669.zip

Looking forward to your feedbacks! [smile]
Quote
Seya16
I've got a problem with tomb raider 2013 the game won't launch while switch is activate...
Quote
HiAlgoBoost
Are you using any other "injectors" (video capture/DXTory, MSIAfterburner, etc.)? Is Chill running? Is Steam in online or offline mode? What to the logs say? Lets fix this, cause it works on all of my computers!
Quote
Seya16
HiAlgoBoost wrote:
Are you using any other "injectors" (video capture/DXTory, MSIAfterburner, etc.)? Is Chill running? Is Steam in online or offline mode? What to the logs say? Lets fix this, cause it works on all of my computers!


Here's what the log say => 09/10/14  10:10:06    Attaching to process...
                                     09/10/14  10:10:06    Loaded C:\WINDOWS\system32\d3d9.dll!
                                     09/10/14  10:10:06    Loaded d3d9 API.

My steam is offline and I'm pretty sure that I don't use any other injector.....

Quote
HiAlgoBoost
That's the only log file there is? There is no hialgoswitch.log? Did you say that TombRaider doesn't start at all when switch is running? Are there any non-latin characters in the path leading to TombRaider installation?
Quote
HiAlgoBoost
In what folder did you install HiAlgoSwitch? Are *there* any non-latin characters involved?...
Quote
HiAlgoBoost
If there is no hialgoswitch.log file created, and no dialog popping up to ask to inject - then somehow the game cannot inject... You have tried adding the "tombraider=" into games.ini under the section [ADDITIONAL_GAMES_TO_LOAD], right? And also please make sure that under the section [APP_NAMES_TO_IGNORE] there is no name that can coincide with the path to the tombraider installation...
Quote