HiAlgo Forums
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
cwood039

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #1 
Dear Developers,

I seem to be able to use boost and switch with LOL however each time I try to use chill an error message pops up. The application then is forced to close after widows cant find a solution. As the Surface gets very hot is there anything I can do to fix this?
hialgo

Moderator
Registered:
Posts: 83
Reply with quote  #2 
Thanks you for letting us know. What is the error message? Are there any additional messages in the hialgochill.log? It's going to be somewhere like here: My Documents\My Games\HiAlgo\CHILL_v0.4\H[wink]GAMES)League of Legends)RADS)projects)lol_air_client)releases)0.0.1.131)deploy)LolClient\hialgochill.log
cwood039

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #3 
Dear Developers,

Thanks many for such a great product that I am so sad I found out through flipboard and not sooner. I tried to see if it was outdated however it said it was fin. Giving it one last try however I used borderlands 2 and it prompted me for an update strange it never did it solo. However once it updated it both worked on borderlands and LOL even while boost was active. Thanks for making a great product it really helped me boost the look and feel of borderlands while taking away the lag that went with the increased demand on the poor surface tablet. I am still however having trouble using the home tap to hide the watermarks however might just be surface keyboard error.
hialgo

Moderator
Registered:
Posts: 83
Reply with quote  #4 
Thanks! To hide the watermark - try pressing Fn-Home... Or you can configure it in the settings.ini file - My Documents\My Games\HiAlgo\CHILL_v0.4\H[wink]GAMES)League of Legends)RADS)projects)lol_air_client)releases)0.0.1.131)deploy)LolClient\settings.ini,  "SHOW_PREFORMANCE_PLOT = false" and "SHOW_FPS = false".
cwood039

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #5 
Dear Developers,

Unfortunately things have taken a turn for the worst I can no longer get chill or boost to work on borderlands 2 and in turn it crashes the game when they are active I have attacked screen shots below.

Attached Images
png Screenshot_(3).png (3.63 MB, 8 views)
png Screenshot_(4).png (4.31 MB, 10 views)
png Screenshot_(5).png (3.71 MB, 4 views)
png Screenshot_(6).png (3.39 MB, 4 views)

hialgo

Moderator
Registered:
Posts: 83
Reply with quote  #6 
Try this:
1) Uninstall BOOST and Chill
2) Delete the folder  My Documents\My Games\HiAlgo
3) Reboot
4) Reinstall Chill and Boost - but do not use them together on the same game! [smile]
cwood039

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #7 
Dear Developers,

Sorry for the late reply. I think the problems came about due to errors that where happen with the Surface Pro and not the actual software. After testing from then till now all seems to be working except for when the computer starts to freak out.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.