HiAlgo Forums
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
briahear22

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 
I am on windows 10, had a lot of issues with it not finding "My Documents" W10 changed it to documents (messed up other programs too). Reinstalled Hialgo, none of these errors appear. But now in game (Skyrim) it tears really bad, unplayable. Went into Hialgo ini put vsync to true, still the same. Using NVIDIA 720. Advice?
QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 929
Reply with quote  #2 
Quote:
Originally Posted by briahear22
But now in game (Skyrim) it tears really bad, unplayable. Went into Hialgo ini put vsync to true, still the same.

So, you see just tears, not any other distortions? Hm... Is it possible to get a screenshot?

Also, are you aware, that you should edit settings not in the installation folder but in per-game folders?

briahear22

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #3 
Thanks for the reply. I used the shift+end, it stopped the tearing but dropped fps to as low or lower than not using it. I also use and xbox 360 emulator which may need some tweaking some where. I have spent two days upgrading all my mods and skyui, finis, mcm, etc. some stuff pretty old. That has been causing problems to. Tired of window 10, rearranges icons, stuff disappears, older programs still trying to fine "My Documents", etc.
Been frustrating.

Bout got it running up to 90% what it was, running 255 mods most the time, some of my own. Thanks again. Let me finish up fixin up the old game and then I'll try fixin Hialgo.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.