HiAlgo Forums
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Chinhs

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #1 
When I entered the game with HiAlgoBOOST, the game got black screen like this
  
Untitled1233.png
  Here is HiAlgoBoost.txt : https://pastebin.com/nDbkuy9D

 I'm using google translate


QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 927
Reply with quote  #2 
Yes, this red square in the upper-left corner indicates that something went wrong.

And it is good that you posted the log file. There is an error message there

 VertexShader cannot be patched: Conflict in constant #255

which suggests that maybe you are injecting another application (plugin) into the game, in addition to HiAlgo, and they both trying to use this register #255. Do you have another plugin? 

I look at this page, http://www.hialgo.com/SwitchGames.htm, and see that for many people this game works with HiAlgo.
Chinhs

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #3 
HiAlgo Switch is works, but HiAlgoBoost does not
MistaFusion

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #4 
How do u make it work with the forest ?
Chinhs

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #5 
Create shortcut , add -force-d3d9 in 'target'
QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 927
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by Chinhs
HiAlgo Switch works, but HiAlgoBoost does not


Well, I might not be able to help you. HiAlgoBoost, probably, uses more GPU resources (like these registers) than HiAlgoSwitch...
Chinhs

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #7 
Okay , thank you very much
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.