HiAlgo Forums
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
3izel

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #1 
HiAlgo used to work perfectly whenever I run league. I just play a game, say yes when they ask me to activate HiAlgo or not (most of the time I say yes lol) and I just play with very good fps. But now, HiAlgo boost crashes whenever I try to play a game. When I go into a game, the popup saying if you want to use HiAlgo boost shows up but when you say either yes or no, the whole thing just crashes and then I was sent to the game. But, when I'm finally in the game, I couldn't play because it was just a black screen. I could see the HUD perfectly fine but everything else is just black. The only way to fix this was to just exit out of HiAlgo and try to play league with only 40 fps. Please help me HiAlgo is super useful and a necessity for me in order to play league and enjoy it. Thank you
QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 894
Reply with quote  #2 
It is possible that HiALgo log files grew too big, or maybe cache files got corrupted.

You can find these files in a subfolder of My Documents\My Games\HiAlgo\BOOST_v5.0\ (see http://www.hialgo.com/BoostFAQ.htm#Where_HiAlgo_BOOST_settings_are_stored) and delete (or rename) them.

Another option is to delete this whole folder completely; you can also reinstall HiAlgo...
3izel

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #3 
Hi, I haven't tried to delete the folder yet but I did try to uninstall and reinstall HiAlgo but the app still crashes whenever I try to say yes or no.
QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 894
Reply with quote  #4 
When you update or reinstall HiAlgo, it preserves this folder. So, deleting it may help.

Another explanation of the failure might be that League increased its anti-cheat protection. But this is unlikely. Nobody complained recently.
3izel

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #5 
Alrighty I will try to delete the folder
3izel

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #6 
I deleted all of the folders inside of BOOST_v5.0 and the bug still occurs where it just crashes when the match starts
QuiteReluctant

Moderator
Registered:
Posts: 894
Reply with quote  #7 
the bug still occurs

Sorry to hear that. I am out of ideas.

Try seeing whether other people have the same problem.

Can you install this game on another computer? If it works there, then maybe you have to reinstall the game itself?
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.